Praktijk voor Fysiotherapie & Meridiaantherapie
Cees Tjeerdema - Therapeutische Biografie

Grotere opleidingen en scholingen: Na de HBS aan het Bogerman College in Sneek de opleiding fysiotherapie afgerond in 1976.
1982 Diploma manueel therapeut
1986 Akte haptonomie alpha
1986 - 1990 Cursussen bekkenbodemtherapie
1982 - 1994 Opleiding in de meridiaan- en kleurentherapie vlg. Christel Heidemann

Diverse vaktechnische cursussen: Bindweefselmassage, tapen en bandageren, gezondheidspsychologie, positieve psychologie.

CME cursussen: Bindweefselschade-herstel, het belasting-belastbaarheidsmodel, schoudergordel, CRPS-I, impingementsyndroom - update, de coxartrosepatiënt, lumbosacraal radiculair syndroom (LRS), COPD pathologie en fysiotherapeutische interventie , M. Parkinson pathologie, oedeemfysiotherapie, schouderinstabiliteit, hardloopblessures, cans, zwangerschap gerelateerde bekkenpijn.

Physios: Diverse korte up to date cursussen.

Werkervaring: Na een korte periode in verpleeghuis Bloemkamp vanaf 1977 tot 2001 werkzaam op de afdeling fysiotherapie van Antonius Ziekenhuis Sneek. Gedurende deze vijfentwintig jaar werkzaam ten behoeve van alle specialismen, zowel klinisch als poliklinisch. In deze periode in samenwerking met gynaecologen en urologen het bekkenbodemtherapie beleid ontwikkeld. Tevens gedurende meerdere jaren de fysiotherapie vertegenwoordigd in het multidisciplinaire pijnteam. Sinds 2001 werkzaam in eigen praktijk.

Oprichting Christel Heidemann Academie in 1995: De academie verzorgt de opleiding in de meridiaan- en kleurentherapie volgens Christel Heidemann. Zij biedt deze opleiding aan in Nederland, Duitsland en in 2013 ook in Oostenrijk (www.meridiaantherapie.nl).

Betrokken bij internationaal biofotonen onderzoek: Publicatie van dit onderzoek in het jaarboek voor Integrale geneeskunde 2007 (www.tigweb.nl).
biografiefoto